ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

  1. Αρχική
  2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Πως θα παραδοθεί η παραγγελία μου; 

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier στη διεύθυνση που δηλώσατε.

Συνεργαζόμαστε με την ΕΛΤΑ COURIER . 

Σε περίπτωση που απουσιάζετε όταν περάσει η courier, θα σας αφήσει ειδοποιητήριο που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

 

Έξοδα Μεταφοράς

Τα έξοδα μεταφοράς κυμαίνονται στα 4.00 €.εντος Αττικης και  6.00 €.Επαρχια-Νησια

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 €

Η εταιρία έχει το δικαίωμα να αλλάξει το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής οποιαδήποτε στιγμή, πάντα κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Τα έξοδα μεταφοράς παραγγελίας εκτός Ελλάδας υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. 

 

Πόσον καιρό χρειάζεται η παραγγελία μου για να αποσταλεί;

Οι ελληνικές αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 12:30μ.μ. τυγχάνουν επεξεργασίας αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή (μετά τις 12:30μ.μ), Σάββατο & Κυριακή τυγχάνουν επεξεργασίας την ακόλουθη εργάσιμη ημέρα.

Η παράδοση (εφόσον όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ετοιμοπαράδοτα) γίνεται εντός 2 ημερών για τις πρωτεύουσες των νομών και τις μεγάλες πόλεις. Σε ό, τι αφορά δυσπρόσιτες / απομακρυσμένες περιοχές και νησιά η παράδοση γίνεται εντός 4 ημερών.

Οι αποστολές για το εξωτερικό θα πραγματοποιούνται όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή. Η παράδοση γίνεται συνήθως εντός 7 ημερών.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί, αφορούν εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες) και μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.